Legg møtet til Andøya Space

Velkommen til en unik og spesiell konferanseopplevelse ved Norges eneste operative romsenter, Andøya Space.

Skreddersydde opplegg

Ta med bedriften din til Andøya Space for en unik og spesiell konferanseopplevelse. Vi skreddersyr programmet etter deres behov, og kan tilby både faglig og sosialt innhold som en del av programmet. Vi tilbyr også pakkeløsninger inkludert reise, overnatting, bespisning og ekstra aktiviteter som for eksempel hvalsafari for de som ønsker det.

Møterom og fasiliteter

Vi byr på møterom i alle størrelser med brukervennlig og moderne AV-utstyr. Fantastisk utsikt mot hav og fjell legger en unik ramme rundt ditt møte, kurs eller konferanse.

Faglig påfyll

Ønsker dere å vite mer om nordlyset, Andøya Space, eller andre vitenskapelige spørsmål knyttet til verdensrommet? Hos oss kan du booke alt fra faglige foredrag for bedriften til mer populærvitenskapelig historiefortelling.

Sosiale aktiviteter

Ønsker dere å bryte opp dagen med sosiale aktiviteter, har vi flere alternativer i vårt opplevelsesrom: Reis til Mars på jakt etter spor av liv med vårt virtuelle romskip, eller bruk logikk og samarbeidsevner til å hindre jordens undergang i vårt Escape Room.

Andøya Space

Siden den første rakettoppskytingen i 1962, har Andøya Space satt forskere, ingeniører og studenter i stand til å nå sine mål og bevege verden fremover.

Unik konferanse

Ta kontakt på e-post og få et uforpliktende tilbud