Utforsk Andøya Space

I opplevelsessenteret finner du aktiviteter som passer for både store og små med interesse for verdensrommet. Alle billetter bortsett fra Escape 42 inkluderer tilgang til opplevelsessenteret.

Utstilling

Lær mer om nordlys og norsk romhistorie! Historiemontrene gir deg innblikk i forskningen på Andøya Space fra den første rakettoppskytningen i 1962 og fram til i dag. Vi tilbyr audioguider på norsk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk slik at du enkelt kan utforske utstillingen i eget tempo.

Nordlyskabinettet

Utstilling hvor du lærer mer om nordlysfotografiets historie og kan se et eksemplar av den første boka som beskrev nordlyset.

Film

Vi viser nordlysfilm og Andøya Space film i opplevelsessenteret hver dag: Lær om nordlys og nordlysforskningen og hva vi gjøre her på Andøya Space! Filmene er inkludert i inngangsbilletten.

Moro med raketter

Lekeraketten Ferdinand er oppkalt etter den aller første raketten som ble skutt fra Andøya Space. I opplevelsessenteret kan du også bygge din egen papirrakett: Skyt den opp ved hjelp av rakettrøret og se om du treffer nordlyset!

Tren som en astronaut

En god astronaut må holde både kropp og hjerne i form. Test motorikk og fysikk i den digitale klatreveggen vår, som kombinerer funksjonene til en klatrevegg og et dataspill!

Book et besøk i dag

Ta kontakt eller kjøp inngangsbillett på nett.